Greentec Energy

Udnyt naturens
kræft er med
Autarq solceller.

Det har aldrig været lettere!

Vi har sørget for alt det hårde arbejde, så dit monteringsarbejde af Autarq solcelletagsten er så let som muligt. Installationen er designet som et “plug-and-play” system, hvor tilslutningen af hver solcelletagsten til Autarq’s ledningsnet tager mindre end 15 sekunder. Du får real-time feedback under installationen. Et akustisk lydsignal giver dig øjeblikkelig bekræftelse, hvis alle tagsten er forbundet korrekt.

Du behøver intet ekstra værktøj, da alt, hvad du har brug for til at dække et tag med Jacobi-Walther Stylist-PV solcelletagsten, allerede findes i din værktøjskasse. Desuden er systemet bæredygtigt og fleksibelt. Du kan til enhver tid udskifte Jacobi-Walther Stylist-PV solcelletagsten, og ændringer i tagstensanretningen, som f.eks. montering af et ovenlysvindue, er ikke et problem.

Jacobi-Walter Stylist-PV. Solcelletag - med
Autarq teknologi

Designet og fremstillet i Tyskland. Stilren, flad tagsten fremstillet af det tyske teglværk Jacobi-Walther med optimalt tilpasset, integreret solcellemodul. Alle fordele, kort fortalt:

Fleksibilitet:

Solcelletagstenene er velegnet til selv det mest komplekse tagdesign.

Høj kvalitet

Lavet af samme materialer som traditionel solcelleteknologi.

Højt sikkerhedsniveau og brandbeskyttelse

Gennem sikkert lavspændingsområde.

Holdbart:

Ligeså pålidelig som konventionelle tagsten.

Dit tag forbliver intakt

Perfekt ventilation: unden bore- og skrueforbindelser.

Traditionelle arbejdsprocesser

Montering sker samtidigt som det resterende tag.

Vejrbestandigt:

Tæthed og dræning af tagstenene forbliver intakt.

Plug and play installation

Selv uden professionel elektrisk viden.

Servicevenligt

Ingen kraft elektronik på taget, tagstenene kan udskift es til enhver tid.

Få hjælp af eksperter , hos
os er du i sikre hænder.

onsectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamc.

FAQ

Spørgsmål som
vores kunder ofte har

Vores kunder har mange spørgsmål. For at gøre det lettere for vores kunder at træffe det rigtige valg, har vi samlet de 5 mest hyppige spørgsmål. For at få svarene uddybet, er I velkomne til at tage fat på os.

Størrelsen af solcelleanlægget afhænger af virksomhedens energiforbrug, tilgængelig plads og budget. En professionel evaluering og konsultation kan hjælpe med at bestemme den optimale størrelse.

Solcelleanlæg kan producere strøm på overskyede dage, men deres effektivitet er højere under solrige forhold. Moderne solcelleteknologi har dog stadig kapacitet til at generere energi under varierede vejrforhold.

Typisk har solcelleanlæg en levetid på omkring 25-30 år, men mange fortsætter med at producere strøm effektivt længere end det.

Typisk forøger det værdien af ejendommen svarende til investeringen i solcelleanlægget. Værdistigningen kommer fordi en ejendom med lave driftsomkostninger vil have en højere værdi end en ejendom med høje driftsomkostninger.

Solcelleanlæg reducerer virksomhedens kulstofaftryk, hvilket forbedrer dens bæredygtighedsprofil og kan tiltrække kunder, investorer og samarbejdspartnere med fokus på miljøansvar.

Vores support står altid klar til at hjælpe.

Hos Greentec Energy sidder vi altid klar på at hjælpe dig – du kan fange os på: 
info@greentec-energy.dk eller +45 70 30 54 00

Lad os estimere omfanget af dit projekt helt gratis.

Lad vores solcelle ekspert Søren tage et kig på netop dit projekt, så du ved hvad omfanget er.